Önismereti és spirituális utad során előfordulhat, hogy tehetetlennek, elkeseredettnek, zavarodottnak érzed magad, és vágynál a személyes, támogató figyelemre.
Egyéni konzultáció keretében lehetőség van arra, hogy értő-érző figyelem terében átgondolhasd a helyzetedet, játékos keretek között kipróbálhass új kommunikációs lehetőségeket, rájöjj az adott esetben számodra legjobb megoldásokra.

Egyéni terápia

Az egyéni találkozások alkalmával elsősorban az Erőszakmentes, együttműködő kommunikáció empatikus figyelmét tapasztalhatod meg. Ugyanakkor a helyzettől függően  más önismereti és önsegítő eszközök használatára is sor kerülhet, pl. belső utazás, tudatos figyelem, relaxáció, rebirthing légzésterápia.

Időpont: megegyezés szerint
Helyszín: 1154 Budapest. Damjanich János utca 135.
Díj: 90 perces alkalom díja: megbeszélés szerint.

Magamról és a beszélgetésekről  velem:

AZ Együttműködő Erőszakmentes Kommunikáció megközelítését használom, ami Rogers személyközpontú pszichológiáján alapul.
Szeretek az emberekkel beszélgetni, együtt gondolkodni, empátiával fogadni ami történik Velük.

Már gyerekkoromban is én voltam a nagy meghallgató. Hozzám bármikor lehetett jönni és elmondani, ami bántott, ami nehéz volt. Szeretem hallgatni az embereket és úgy látom ők is szívesen jönnek hozzám. Szeretem azt látni, ahogy az izgatott, ingerült, indulatos arcú, felemelt hangú emberek egyre nyugodtabbak lesznek. Ahogy egyszer csak másként tudnak ránézni a helyzetükre és kisimul az arcuk, csillog a szemük és tele vannak reménnyel.

Ezek a személyes beszélgetések otthonias, nyugodt környezetben történnek

Szeretettel várlak!

Vélemények>>

emk egyéni terápia

 
Ha eltűnsz személyesen,
megmaradsz egyetemlegesen.