G. Á.

Nagyon hasznosak és előrevivők voltak a beszélgetéseink. Lelkileg közelebb vittek önmagamhoz és embertársaimhoz is, mikor velem egyedül beszélgettél. Amikor a testvérem és köztem mediáltál, akkor a testvéremhez is közelebb vitt, ill. őt énhozzám hozta közelebb lelkileg. Kicsit később közeledtünk kettesben kommunikálva is egymáshoz lelkileg.

Orsi

Katával beszélgetni MÁS.

Egy Barátnővel (szigorúan így nagybetűvel) mindent meg lehet beszélni. Nincsenek tabu témák, figyel rád, ellát jó tanácsokkal, meghallgat, együtt sír, vagy nevet veled. Mégis, sokszor a problémám nem oldódik meg. Az ő tanácsai, megoldásai nekem nem segítenek.

B. Á.

Mediáció Strasser Katalinnál.

Az öcsémmel alig kommunikáltam. A háttérben sok érzelmi szál húzódott. Egy kétszemélyes kommunikáció nehezen lehetett volna kivitelezhető. Strasser Katalin segítségével létrejöhetett néhány beszélgetés. A beszélgetések az öcsém és az én kommunikációmat annyiban segítették, hogy az ellenséges érzések megszűntek. A kommunikáció gyakorisága változatlan maradt, mert a mélyebb érzelmi okokat, mivel azokat hosszú kibogozni, nem érintettük. Strasser Katalin azonban nyitott volt azoknak is egy további beszélgetéssorozatban utána menni. 

K. Judit

Sokat segített a beszélgetés Veled, más perspektívába helyezted ugyanazt a dolgot, sikerült kicsit kívülről látnom a problémát, ami már magában egy megnyugtató érzést keltett bennem. Mivel sokszor nem találkoztunk, nagyjából ennyit tudok most mondani erről.

Petra

Beszélgetés: Egy új nézőpontból, más szemszögből. Tisztább tükörkép, kevésbé elfogult. Főleg én voltam a központban. Te alig, vagy nem. Helyette segítettél megvilágítani, mit érezhet a partnerem. Körültekintő, alapos sok szempont végigvezetése. Tisztázás, rendszer, rendrakás, helyre tevés. Elfogadás. kedvesség, higgadtság. türelem, megértés. Odafigyelés :)