mediáció

Rogers-i személyközpontú konzultáció egyéneknek és pároknak

Egyéni konzultáció keretében lehetőség van arra, hogy értő-érző figyelem terében átgondolhasd a helyzetedet, játékos keretek között kipróbálhass új kommunikációs lehetőségeket, rájöjj az adott esetben számodra legjobb megoldásokra.

Az egyéni találkozások alkalmával elsősorban az Erőszakmentes, együttműködő kommunikáció empatikus figyelmét tapasztalhatod meg.

Mediáció - Rogers-i személyközpontú megközelítéssel

A mediáció egy sajátos permegelőző, konfliktuskezelő, közvetítői eljárás, mely során a felek egy harmadik, pártatlan személy (mediátor, azaz közvetítő) segítségével kötnek egyességet.
A megállapodás tartalmát a vitázó felek és nem pedig a mediátor határozzák meg.

mediáció, közvetítés, békítés

Mediáció, közvetítés, békítés

Magamról

1996 óta, immár 27 éve tanulom és gyakorlom, 23 éve pedig tanítom az Erőszakmentes, együttműködő, együttérző kommunikáció (EMK) módszerét. Lehetőségem volt, közvetlenül a módszer kidolgozójának Dr. Marshall Rosenbergnek a tréningjein részt venni, tőle tanulni.
Egy másik módszer, ami nagyban hozzájárult, hogy felszabadult, boldog életet éljek, a rebirthing légzés terápia volt. 3 évvel ezelőtt végeztem el a képzést és rebirthinng facilitátor lettem. Azóta ennek a módszernek az alkalmazásával is igyekszem hozzájárulni az emberek jóllétéhez és múltbeli fájdalmas emlékeik gyógyításához.